Filmaftener i konfirmandstuen

Filmaftener i konfirmandstuen i præstegården i Skuldelev

Glæd dig til 2020, hvor vi vil vise spændende, interessante og seværdige film i de kolde og fugtige vintermåneder.

Torsdag den 16. januar kl. 19.00 i Konfirmandstuen

The Water Diviner

Den første film vi viser er Russel Crowes instruktørdebut "The Water Diviner".

I begyndelsen af Første Verdenskrig blev verden vidne til et blodbad af enorme propotioner, da det osmaniske og britiske imperium tørnede sammen på halvøen Gallipoli i det nuværende Tyrkiet. 80.000 mand faldt på slagmarken, hvoraf tre var Connors sønner. Efter at hans kone i dyb sorg begår selvmord, forlader Connor gården i Australien for at hente de jordiske rester af sine sønner hjem.

 

 

 

 

Tirsdag den 18. februar kl. 19.00 i Konfirmandstuen

Om Guder og Mænd

Otte munke lever efter kristne forskrifter i fred og fordragelighed med den muslimske befolkning, indtil de ekstremistiske kræfter bliver så stærke, at munkene er tvunget til at træffe en umulig beslutning: Skal de blive og fuldføre deres spirituelle mission eller bukke under for de omsiggribende voldeligheder og flygte til et mere sikkert sted.

Med Guder og Mænd skildrer instruktøren Xavier Beauvaois fremragende og ganske uden sensationslyst, hvilke konsekvenser, det har at have et religiøst kald i en voldelig verden. Filmen, der er baseret på en sand historie, fortæller om et standhaftigt fransk munkefællesskab i Nordafrika, hvis orden trues af islamistiske ekstremister under den algeriske borgerkrig i 1990erne.

 

 

Film skal ses sammen i konfirmandstuen i præstegården i Skuldelev

Alle fim bliver vist kl. 19.00!

Der vil være mulighed for at nyde kage kaffe/the

Alle er velkomne!

 

Tilmelding

Der kræves ingen tilmelding!