Kom til offentligt orienteringsmøde den 18. august kl. 19.00 i konfirmandstuen i præstegården i Skuldelev

Hvordan skal fremtidens folkekirke se ud?

Stil op til dit lokale menighedsrådsvalg 2020

Få indflydelse på din kirkes liv i fremtiden Kom og hør mere om, hvordan du kan være med til at gøre en forskel og aktivt medvirke til mere fællesskab i lokalsamfundet. Menighedsrådet er din lokale kirkes ledelse. Vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i dit sogn. Ud over aktiviteterne og det at være en repræsentant for menigheden er der andre spændende opgaver, hvor du kan være med til at bestemme, hvad der skal ske fremadrettet i dit lokale sogn.

Kom til offentligt orienteringsmøde den 18. august kl. 19.00 i konfirmandstuen i præstegården i Skuldelev og hør mere om mulighederne i dit lokale menighedsråd.

 

Hvis du er nysgerrig på hvad menighedsrådet laver i lige præcis dit sogn, hvilke aktiviteter de arrangerer og hvordan du kan stille op til menighedsrådsvalget, skal du møde op til det offentlige orienteringsmøde i dit sogn.På dette møde vil dit lokale menighedsråd fortælle om hvad de har lavet i de forløbne fire år.

Derudover vil du høre om menighedsrådets kommende opgaver, hvor mange kandidater, der skal vælges til menighedsrådet og datoer og regler for valgforsamlingen hvor det nye menighedsråd skal vælges.

Ved at møde op til valgforsamling 15. september 2020, er du være med til at vælge retningen for kirkens arbejde i dit sogn. Det er du, ved enten selv stille op som kandidat eller ved at være med til at vælge, hvem der skal sidde i menighedsrådet blandt de opstillede kandidater.

På valgforsamlingen præsenteres kandidaterne og efterfølgende er der mulighed for debat. Valget af menighedsrådene foregår ved skriftlig afstemning mellem kandidaterne og resultatet heraf afgør, hvem der er valgt til menighedsrådet.

Det valgte menighedsråd tiltræder 1. søndag i advent den 29. november 2020 Ved at møde op til møderne, er det altså muligt at sætte dit præg på hvad din kirke skal de næste fire år. Hvad enten du ønsker flere aktiviteter for børn og unge, familier eller ældre, tiltag for flygtninge, drop-in dåb, koncerter eller noget helt andet.

Skuldelev-Selsø menighedsråd

Konfirmationerne for 2020 afholdes den 22. og 29. august henholdsvis i Skuldelev og Selsø kirke

Kære alle konfirmander og forældre, pga. omstændighederne er konfirmationerne aflyst og de nye datoer er for Skuldelev kirke: Lørdag den 22. august kl. 10.00 og for Selsø kirke: Lørdag den 29. august kl. 10.00

Mvh.

Sognepræst Victor Greve